IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира показа наедрялото си коремче

24 октомври 2014 10 09

Компания ѝ прави Жерар Пике

Шакира и Жерар Пике; Снимка: Instagram

Шакира и Жерар Пике; Снимка: Instagram

Шакира зарадва феновете си и показа своето наедряло коремче. 37-годишната певица публикува снимка в социалната мрежа, на която позира със своя любим Жерар Пике. На нея се вижда как двамата бъдещи родители сияят от щастие, а футболистът нежно е поставил ръката си върху корема на Шакира.

За втората бременност на музикалната звезда се разбра в края на юли, а малко по-късно стана ясно, че певицата и футболистът ще се сдобият с още едно момче. Те вече имат почти двегодишен син на име Милан. По всичко личи, че Шакира вече е в напреднала бременност, но това не ѝ пречи да изглежда повече от чудесно.

Наскоро звездата откровено заговори за втората си бременност, споделяйки: „Сега, когато съм бременна, за пръв път в живота ми се опитвам да не правя толкова много неща по едно и също време. По-голяма част от времето аз посвещавам да се грижа за корема ми, за моята бременност и сина ми Милан“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари