IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник и Марая: Правим каквото трябва заради децата

25 октомври 2014 05 42

Звездите официално още не са разведени, а близнаците им дори не знаят за проблемите им

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Ник Кенън и Марая Кери официално са разделени повече от месец и в медиите се изписа какво ли не покрай провала на брака им.

„Едно от нещата, когато си известен е, че личният ти живот става публичен и дори да не ти се иска, трябва да се справиш с това. Медиите могат да казват каквото си поискат и това е и в нашия случай, защото не им даваме информация. Те си измислят всякакви истории, които са по-лоши от действителността“, сподели Кенън пред E!news.

Наскоро американските таблоиди писаха, че Ник бил финансово зле и затова все още официално няма развод. Сред другите спекулации бе и че Марая искала попечителство над кучетата им и двамата не можели да се разберат по темата дори и в съда. Ник отрече и двете неща.

Що се касае до техните 4-годишни близнаци, звездата поясни, че се чувстват добре и двамата с Кери се стараят да не страдат от раздялата им.

„Те обичат и мама и татко. Въпреки случващото се, животът им не се е променил изобщо. Правим каквото трябва, за да са щастливи. Заедно сме на празниците и във всички случаи, в които трябва да бъдем семейство“, обясни още Кенън.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари