IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кийра Найтли ходила на бала си с момиче

25 октомври 2014 10 03

Актрисата разкрива детайли от миналото си

Кийра Найтли; Снимка: Getty Images

Кийра Найтли; Снимка: Getty Images

Със сигурност всички съученици на Кийра Найтли съжаляват, че не са ѝ обръщали достатъчно внимание, докато още са имали този шанс. Оказва се, звездата е отишла на бала си със своя приятелка, тъй като нито едно момче не я поканило да бъде негова дама за вечерта.

29-годишната Кийра споделя, че никой неин съученик не е искал да ходи с нея на бала, затова тя е отишла с друго момиче, което също е било отхвърлено от момчетата.

На въпрос кой е бил нейният кавалер на тази важна вечер, актрисата отговори така: „Това беше тя. Никоя от нас не беше поканена от някого. Момчетата не ни приближаваха. Но тя имаше черна вратовръзка“.

Оказва се, че приятелството на Кийра Найтли и нейната мистериозна дама от бала продължава след толкова години. „Всъщност тя ми писа днес. Дошла е от Ню Йорк в Англия, за да види майка си и се чудеше дали съм на линия, за да вечеряме заедно“, признава звездата.

Чаровната актриса споделя още, че макар да е омъжена и да е суперизвестна актриса с много успехи, тя все още не се чувства като възрастна.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

### ( преди 9 години )