IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж и Амал Клуни празнуваха сватбата си втори път

27 октомври 2014 06 47

Този път празненството беше във Великобритания

Амал и Джордж; Снимка: Reuters

Амал и Джордж; Снимка: Reuters

Джордж Клуни и съпругата му Амал обичат да празнуват! Само месец след като двамата официално се ожениха, актьорът и адвокатката си спретнаха второ сватбено тържество. То било организирано от родителите на Амал и се състояло в хотел Danesfield House в Обединеното кралство.

Изминалата събота Джордж и любимата му посрещнали своите гости с коктейли и тристепенно меню, специално подбрано от главния готвач на хотела Били Райд, пише Us Weekly. Били разпръснати красиви бели цветя, а голям роял стоял в средата на залата. Имало, разбира се, и място за танци и забавления.

Отделно място за пушачи с високи коктейлни маси също било предвидено, уточнява източник. Майката и бащата на Амал искали барът да бъде зареден с възможно най-много видове алкохол, сокове и безалкохолни напитки. Гвоздеят на вечерта били коктейлите „Господин и госпожа Клуни“, които характеризирали двамата младоженци.

53-годишният Джордж долетял в Лондон още в четвъртък, за да се срещне със своята съпруга и заедно да се подготвят за сватбеното тържество. Роднините на актьора и адвокатката пристигнали на мястото в петък. Джордж Клуни и Амал се ожениха във Венеция в края на месец септември.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари