IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер се забърка с друг богаташ

27 октомври 2014 10 09

Това е бившият на Елизабет Хърли – Стив Бинг

Миранда Кер; Снимка: Getty Images

Миранда Кер; Снимка: Getty Images

След като се раздели с Орландо Блум, името на Миранда Кер упорито се свързваше с австралийския милиардер Джеймс Пакър. Двамата бяха снимани на борда на супер яхтата на бизнесмена в Испания през месец август. Сега обаче моделът се забавлява в компанията на друг богаташ – милионерът Стив Бинг.

Той е бивш партньор на Елизабет Хърли и баща на нейния син. Само три месеца, след като Миранда бе забелязана с Джеймс Паркър, тази събота красавицата „бе заловена“ да прекарва време с потенциалния си нов обожател и своя син в Малибу.

31-годишният модел бе заснета от папараци да влиза в огромното имение на Бинг, разположено на Carbon Beach към 18:00 часа, носейки тригодишния си син на ръце. Според източници Миранда спряла извън дома на милионера, който се намира в една от най-скъпите части на Малибу.

Към 23:00 часа бавачката и асистентът на красавицата напуснали дома на Стив Бинг заедно със сина на Кер, оставяйки ангела на Victoria's Secret сама в компанията на бизнесмена.

Стив Бинг в компанията на две жени; Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари