IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу обяви Крис Мартин за „баща на годината“

31 октомври 2014 09 54

Двамата се разделиха през март тази година

Гуинет Полтроу; Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу; Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу направи невероятен комплимент на своята бивша половинка – Крис Мартин, с което още един път доказа, че макар двамата вече да не са заедно, те продължават да бъдат близки приятели.

Актрисата обяви певеца за „баща на годината“ по време на благотворителното събитие amFAR Inspiration Gala в Лос Анджелис преди два дни. 42-годишната Гуинет представи гост-звездите, сред които и бившият ѝ съпруг с думите: „Този брилянтен певец и композитор е продал 8 милиона записи и е спечелил всяка награда, която можем да си представим, включително и Баща на годината, която той печели последователно от 2004 година насам“.

Ласкателните думи на Гуинет Полтроу идват само няколко дни, след като стана ясно, че Крис Мартин вече не е двойка с носителката на „Оскар“ – Дженифър Лорънс. Двамата се срещаха в продължение на четири месеца и явно тяхната раздяла се харесва на актрисата.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари