IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз излиза с Миранда Кер?

3 ноември 2014 12 00

Напоследък името на модела се свързва с различни мъже

Том Круз; Снимка: Getty Images

Том Круз; Снимка: Getty Images

Говори се, че Том Круз и Миранда Кер се срещат. Двамата се видели на официално събитие преди месец и оттогава излизали още няколко пъти. Актьорът има статус на необвързан, откакто се раздели със съпругата си Кейти Холмс през 2012 година.

Що се отнася до модела, тя е свързвана романтично с поредица от мъже след края на брака си с Орландо Блум. Упорито се говореше, че Миранда има връзка с близкия ѝ семеен приятел – Джеймс Пакър, с когото дори бе снимана на яхта през лятото.

Източник сподели пред списание New Idea: „От миналия ноември, когато двамата бяха заедно на частна вечеря в Лондон, Том не може да извади Миранда от ума си. След като Джеймс е вън от играта, Том и Миранда са разменили няколко телефонни разговора и дори се срещат тайно всеки път, когато тя лети за Лондон. Той е поразен“.

Австралийският модел и съпругът ѝ Орландо Блум обявиха, че се разделят през октомври миналата година, след като бяха заедно в продължение на шест години.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари