IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Роуланд роди момче

5 ноември 2014 08 06

Певицата обяви, че е бременна през юни

Кели Роуланд; Снимка: Getty Images

Кели Роуланд; Снимка: Getty Images

Кели Роуланд и съпругът ѝ Тим Уидърспун станаха горди родители на момче. Певицата, която обяви своята бременност през месец юни, роди вчера (04.11.). Името на бебето вече е известно и то ще се казва Тайтън Джуъл Уидърспун, потвърждава Us Weekly.

33-годишната звезда от разпадналата се вече група „Destiny's Child“ съобщи щастливата новина, че ще става майка само месец, след като се омъжи за своя любим. Кели и Тим се венчаха по време на интимна церемония в Коста Рика. В края на месец юли пък певицата разкри и пола на бебето си.

Това е първо дете, както за Кели, така и за мениджъра ѝ Тим. В началото на октомври музикалната звезда се разголи в напреднала бременност пред списание Elle. В интервю към броя Роуланд сподели: „Развълнувана съм, че ще родя бебе, което ще стане част от света, а споделянето на това преживяване със съпруга ми, е може би най-вълнуващата част“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари