IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага шокира фенове топлес на сцената

6 ноември 2014 06 09

Звездата се преоблича пред цялата си публика

Снимка: Splash news

Снимка: Splash news

Лейди Гага успя да шокира феновете си като отказа да ползва съблекалня и се преоблече пред смаяните им погледи на сцената в Милано. На последния концерт от турнето си звездата остави всички задръжки и позволи на стилистите ѝ да я пременят като не се посвени да демонстрира прашките и гърдите си пред изпадналата в еуфория публика.

Стефани Германота, както е истинското име на певицата, за кратко лъсна топлес и после смело продължи да пее репертоара си. Звездата призна, че не се притеснява от тялото си, а и нейният любим Тейлър Кини не се срамувал от сценичните ѝ изяви, нито от облеклото ѝ.

„Той ме подкрепя във всичко. Той е първият мъж, с когото съм излизала, който плаче на песните ми. За мен това е по-важно от всичко!

Тейлър е сляп за тоалетите ми и ме възприема като едно обикновено американо-италианско момиче“, сподели звездата, цитирана от Daily Mail.  

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

gabiyordanova92 ( преди 9 години )
Името й е Стефани, не Натали......кой ги пише тея статии за Бога.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар