IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес разкрива чувствата си в новата си песен (Видео)

7 ноември 2014 10 15

Певицата говори откровено за любовта си към Джъстин Бийбър

Селена Гомес; Снимка: Instagram

Селена Гомес; Снимка: Instagram

Селена Гомес може да е само на 22 години, но любовният ѝ живот е изпълнен с множество възходи и падения, които стават достояние на целия свят. Ето защо певицата не се притеснява да говори открито за своите чувства и за любовта си към Джъстин Бийбър.

Новата песен на музикалната звезда вече е факт. Тя се казва „The Heart Wants What It Wants“ и макар че до момента Селена не е потвърдила, че тя е посветена на нейния любим, едва ли има някой, който вярва в обратното. Слушайки песента и гледайки видеоклипа към нея, става ясно, че певицата разказва за личните си преживявания с Джъстин Бийбър.

Част от текста на песента е: „Има милион причини, заради които трябва да се откажа от теб, но сърцето иска това, което иска“. Вчера пък Селена гостува в радиошоуто On Air With Ryan Seacrest, където сподели: „В моя професионален живот нещата се промениха, в личния ми живот нещата също се промениха, а в сърцето ми – там се промени всичко“.

Певицата призна още, че е допуснала някои грешки, но те са я направили по-силна. На въпроса дали лошото момче Джъстин Бийбър вече е чул новата ѝ песен, Селена отговори така: „Той чу песента и видя видеото, това е нещо, което чувствам, че момичетата трябва да чуят и което съм готова да споделя с хората“.

Ето я и новата песен на Селена Гомес:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Америка ( преди 9 години )
Песента е страхотна.Не съм наясно дали Джъстин и Селена са заедно,но най-важното е да са щастливи заедно и да се разбират.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
yana yaneva ( преди 9 години )
Tazi pesen e mnogo tepa,a Gestin Biiber e mnogo losh I grozen
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар