IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джесика Бийл още не иска да потвърди, че е бременна

7 ноември 2014 14 06

С Джъстин Тимбърлейк дори са притеснени, че новината вече се разчула

Джъстин и Джесика; Снимка: Splash News

Джъстин и Джесика; Снимка: Splash News

Изглежда Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк са от суеверните бъдещи родители, тъй като съпрузите се притесняват, че бременността на певицата вече е обществено достояние. Двамата се страхуват да не възникне някакъв проблем с бременността на Джесика, тъй като тя все още е в начален етап.

Може би заради този факт звездната двойка отказва да потвърди щастливата новина. Източник сподели пред HollywoodLife.com: „Известно време те се опитваха да си направят бебе, имаха някои проблеми, така че вероятно заради това не желаят все още да обявяват бременността, докато не мине достатъчно време и не изчезне опасността от спонтанен аборт“.

Бебето ще бъде първо както за бъдещата майка Джесика, така и за музикалния татко Джъстин. Според приближен до певеца той иска да запази личния си живот неприкосновен и бебето си далеч от хорските очи, тъй като не желае децата му да получават „нездравословно и страшно“ внимание.

Джесика и Джъстин; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари