IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс издаде какъв е идеалният мъж за нея

10 ноември 2014 07 56

Той трябва да умее да се съгласява и да е стабилен

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс; Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс и Крис Мартин вече не са заедно, но носителката на „Оскар“ продължава да търси идеалния мъж за себе си. Всъщност актрисата сподели, че търси човек, който „умее да се съгласява, стабилен е и отговорен и който да я допълва“. В противен случай Лорънс смята, че е по-добре да бъде необвързана.

Говори се, че причината за края на романса между актрисата и певеца е близостта му с бившата му съпруга Гуинет Полтроу.

„За нея е трудно да разбере отношенията между Крис и Гуинет. Всички скочиха срещу връзката ѝ с него“, сподели източник пред Female First.

„Тя се раздели с Крис, защото ѝ писна да бъде в центъра на медийните заглавия. Освен това смята, че той и Гуинет са прекалено близки и за нея това е странно“, добави информаторът.

Близки до Мартин обаче разкриха, че той наистина си падал по Дженифър и искал да прекара повече време с нея. Звездата бил щастлив, че с новата му се разговаряло лесно и двамата се забавлявали чудесно.

„Дженифър каза, че с Крис нещата са „всичко или нищо“ и тя избра нищо. Тя го заряза и той дори бе шокиран от решението ѝ и много тъжен“, коментират от кръга на Мартин.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари