IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс одобри песните на Тейлър Суифт, посветени на него

11 ноември 2014 06 42

Дори се нарече късметлия

Хари Стайлс; Снимка: Reuters

Хари Стайлс; Снимка: Reuters

Тейлър Суифт е известна с това, че пише песни за бившите си гаджета. Към някои обаче тя е по-благосклонна и сред тях е Хари Стайлс. 20-годишният фронтмен на групата One Direction сподели, че няма оплаквания относно посветените на него творби. Той излизаше за кратко със Суифт преди две години и раздялата им не беше тежка, нито драматична.

„Ние пишем песни от собствения си опит, така че би било лицемерно да кажа: „О, не, не можеш да пишеш за нас. Нейните песни са хубави, аз съм истински късметлия“, призна Стайлс пред Google Hangout.

Наскоро Хари успя да обърка сериозно фенките си, като в интервю сподели, че за него не е важно какъв е полът на човека. После добави, че търси някой с чувство за хумор, но почитателките му се вкопчиха в предните му думи. Социалната мрежа се напълни с въпроси дали Хари е гей и до ден-днешен звездата не е коментирал темата.

Преди години отново се спекулираше със сексуалната му ориентация и дори се наложи публично да отрича, че не е бисексуален.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари