IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Роуланд показа сина си за пръв път

11 ноември 2014 13 01

Певицата публикува негова снимка в социалната мрежа

Кели Роуланд; Снимка: Getty Images

Кели Роуланд; Снимка: Getty Images

Кели Роуланд стана майка едва миналата седмица, но явно вече няма търпение да покаже своя син на света. 33-годишната певица показа за пръв път бебето си, публикувайки негова снимка в социалната мрежа. Все пак на кадъра не се вижда лицето на малкия Тайтън, а само главата му, която Кели нежно придържа.

Заедно със снимката звездата публикува и мелодия, на която се чува да пее: „Ти винаги ще бъдеш малкото бебе на мама“. По всичко личи, че бившата колежка и близка приятелка на Бионсе е много ентусиазирана от новата си роля на майка.

Тя и съпругът ѝ Тим Уидърспун приветстваха сина си Тайтън Джуъл миналия вторник. Тогава певицата направи изявление: „Ние сме развълнувани да обявим, че днес станахме родители на първия ни син. Ние сме благословени да споделим, че всички сме здрави и щастливи“.

Оказва се, че бащата Тим е избрал името на бебето, което по някакъв начин е свързано с неговото семейство. Бионсе вече се прояви като любяща леля и побърза да посети Кели Роуланд и малкия Тайтън.

Кели в компанията на сина си; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари