IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло е щастлива за годежа на Марк Антъни

11 ноември 2014 14 43

Бившият съпруг на певицата се сгоди за Шанън де Лима

Дженифър Лопес; Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес; Снимка: Getty Images

След като само преди дни на пазара се появи първата книга на Дженифър Лопес, в която тя разкрива подробности около любовния си живот и своите емоции, явно певицата вече се чувства абсолютно свободна да говори по тази тема.

На въпрос какво мисли за годежа на бившия си съпруг Марк Антъни с модела Шанън де Лима, певицата сподели, че е щастлива и се радва за него. Не е ясно дали Джей Ло е научила за новината от бащата на двете ѝ деца или я е разбрала от други източници.

Марк Антъни от своя страна отказа коментар по темата, но според Us Weekly той и любимата му Шанън всъщност са се сгодили още през март, а сватбата им се очаква да се случи до края на този месец. Това ще бъде трети брак за Марк Антъни.

Той започва да излиза с годеницата си в началото на 2012 година – около пет месеца след раздялата му с Дженифър Лопес. Марк и Де Лима приключват връзката си през януари 2013 година, но явно любовта помежду им е надделяла над проблемите.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари