IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Антъни се ожени

12 ноември 2014 07 39

Той и Шанън де Лима си казали „да“ в Доминикана

Марк и Шанън; Снимка: Getty Images

Марк и Шанън; Снимка: Getty Images

След като само преди няколко дни годежът на Марк Антъни стана известен на света, ето че и самата сватба не закъсня! Бившият съпруг на Дженифър Лопес и неговата любима – венецуелският модел Шанън де Лима си казаха „да“ в Доминикана. Двамата си разменили брачни клетви пред близки приятели и семействата си по време на романтична церемония.

Говори се, че младоженците избрали частен дом в Каса де Кампо за провеждането на своята сватба. По този начин двойката искала да се подсигури, че са взети всички мерки за сигурност и че специалният им ден ще остане необезпокояван от външни нарушители.

По повод годежа на своя бивш партньор Джей Ло наскоро сподели, че се радва и е щастлива за Марк Антъни. Само преди месец певецът пусна новата си песен „Flor Pálida“, чийто видеоклип включваше еротични сцени с неговата любима – 26-годишната Шанън.

По-рано Us Weekly съобщи, че двойката всъщност се е сгодила още през март, но умишлено е пазила новината в тайна. Това е трети брак за Марк Антъни и първи за модела. Музикантът и Шанън де Лима започват да се срещат в началото на 2012 година, около пет месеца след раздялата му с Дженифър Лопес.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари