IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робин Райт развали годежа си

13 ноември 2014 09 18

Тя се сгоди за Бен Фостър в края на миналата година

Бен и Робин; Снимка: Getty Images

Бен и Робин; Снимка: Getty Images

Робин Райт и годеникът ѝ Бен Фостър развалили годежа си и приключили своята връзка, тъй като и двамата осъзнали, че да се оженят не е „правилно решение“.

Говори се, че 48-годишната актриса решила да се раздели с приятеля си, след като прекарала известно време далеч от него. Блондинката била по работа в Балтимор, докато 34-годишният Бен работил в Лондон през лятото.

Източник сподели пред Us Weekly: „Тя се сгоди миналата Коледа, но след това графиците им станаха много натоварени и тя осъзна, че това не е най-правилното решение“. Според слуховете голямата разлика във възрастта между Робин и Бен също е оказала влияние върху решението на певицата да развали годежа си.

Същият източник допълва: „Разликата в годините в крайна сметка е твърде много. Бен един вид е малко незрял. Тя не може да се занимава с него повече“. Робин Райт и доскорошният ѝ приятел се срещат на снимачната площадка на филма „Rampart“ през 2011 година и започват да излизат през 2012 година.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари