IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робин Тик е забелязан в компанията на нова дама

13 ноември 2014 15 27

Певецът си тръгнал с нея от партито за рождения ден на Леонардо ди Каприо

Робин Тик; Снимка: Reuters

Робин Тик; Снимка: Reuters

След като бракът на Робин Тик окончателно се провали и неговата бивша половинка Пола Патън подаде молба за развод, певецът започна да лекува своята любовна мъка с други жени. Преди време той бе забелязан в магазин за бельо в компанията на няколко дами, на които направил щедри дантелени подаръци.

Сега пък Робин бил видян с мистериозна брюнетка, с която си тръгнал от партито за 40-тия рожден ден на Леонардо ди Каприо. 37-годишният музикант се качил в една кола заедно с новата си дама, като случката се разиграла в Западен Холивуд.

Двамата се отправили в неизвестна посока, но по вида на Робин Тик личало, че той определено се забавлява в компанията на неизвестната жена. Певецът се раздели драматично със своята съпруга Пола след девет години брак, а преди месец актрисата официално поиска развод.

Въпреки раздялата, Робин и бившата му половинка се виждат заради своето дете. Последно двамата бяха забелязани в началото на този месец на детска площадка в Лос Анджелис.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари