IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лив Тайлър показа голото си бременно коремче

17 ноември 2014 11 24

Актрисата сподели на света колко е радостна отново да бъде бременна

Лив Тайлър; Снимка: Instagram

Лив Тайлър; Снимка: Instagram

Казват, че когато жените са бременни, те метафорично и буквално разцъфват. Доказателство за това е Лив Тайлър, която сподели очарователна снимка на голото си бременно коремче. 37-годишната актриса не говори много за втората си бременност, но пък явно няма нищо против да покаже на света колко е щастлива, че отново ще бъде майка.

37-годишната Лив публикува черно-бяла снимка в своя профил в Instagram, на която се вижда, че лежи в леглото, облечена в пижама и гордо показва наедрелия си корем. Звездата, която е бременна в петия месец, се усмихва многозначително и показва, че се чувства повече от добре.

Миналата седмица пък Лив Тайлър се представи в блестящ вид, посещавайки официално събитие. Актрисата бе избрала къса цветна рокля, с която да подчертае своите нови форми. Наскоро звездата сподели в интервю за списание Town&Country, че най-забавното от това за втори път да бъде бременна, е фактът, че хормоните ѝ отново бушуват.

Лив Тайлър; Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари