IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиъм Хемсуърт: Да целувам Дженифър Лорънс беше неприятно

17 ноември 2014 16 20

Актрисата имала дъх на чесън

Лиъм Хемсуърт; Снимка: Getty Images

Лиъм Хемсуърт; Снимка: Getty Images

Напоследък Дженифър Лорънс може да е известна със своята връзка с Крис Мартин и с желанието на бившия ѝ Никълъс Холт отново да се сближат, но явно актрисата не успява да омае всички мъже, до които се приближи. По думите на нейния колега Лиъм Хемсуърт тя не е особено добра в целувките.

Всъщност не става въпрос толкова за техника, колкото за... доста неприятен дъх. Двете звезди от „Игрите на глада“ гостуваха заедно в телевизионно шоу, където всъщност австралиецът сподели впечатленията си от това какво е да се целува с носителката на „Оскар“.

На въпроса коя е била най-неудобната сцена за него, Лиъм сподели: „Всеки път, когато трябваше да целувам Дженифър, беше доста неприятно. Тя е един от най-добрите ми приятели, аз я обичам, но преди всяка сцена с целувка, тя винаги ядеше риба тон, чесън или нещо друго, което е отвратително“.

Актьорът продължи да се шегува по темата, като сподели, че колежката му без притеснение споделяла какво точно е яла и как не е успяла да си измие зъбите. На тези изказвания пък Лиъм винаги ѝ отговарял: „Фантастично, нямам търпение да го опитам!“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

doko054 ( преди 9 години )
е тя нарочно го е правила 100%
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар