IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян иска да си купи остров?

17 ноември 2014 15 15

Риалити звездата се е насочила към далечна Австралия

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

След като голата фотосесия на Ким Кардашян се появи, може би много хора смятаха, че едва ли има нещо, с което съпругата на Кание Уест може да ги изненада повече. Ето, че риалити звездата отново успя да привлече вниманието към себе си – този пък с желанието си да си купи остров.

Всъщност Ким иска покупката да бъде за нейната дъщеря Норт и дори вече се е насочила кум конкретен частен остров, разположен край бреговете на Куинсланд, Австралия. Говори се, че риалити звездата вече води преговори за закупуването на остров Turtle и дори планира да го преименува на Isle Kardashian.

Според списание Australia's New Idea 34-годишната Ким иска да построи увеселителен парк за дъщеря си на територията на острова, който предлага прекрасна панорамна гледка към Големия бариерен риф. В момента най-известната от сестрите Кардашян е в Австралия, за да промотира своя парфюм.

Човекът, отговарящ за продажбата на острова, потвърждава, че е разговарял с „много важен човек“, но така и не пожелал да разкрие дали това наистина е Ким Кардашян. „Не мога да потвърдя дали това е Кание Уест или Ким Кардашян, или Барак Обама“, лаконично заявява австралиецът.

Островът е с площ 9,41 хектара, има невероятни тропически градини, имение с четири спални и площадка за хеликоптер. Говори се, че преди време Джулия Робъртс също се е интересувала от закупуването на Turtle край бреговете на Австралия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари