IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон се връща в Лос Анджелис

18 ноември 2014 10 42

Актрисата се разделя с живота си в Европа

Скарлет Йохансон; Снимка: Getty Images

Скарлет Йохансон; Снимка: Getty Images

Скарлет Йохансон отново ще живее в Америка или по-точно в Ел Ей. Миналата година актрисата се премести в Париж, за да бъде заедно с годеника си – французинът Ромен Дориак, но явно звездата не може да остави напълно живота си отвъд океана.

Всъщност малко преди раждането на дъщеря си Роуз, Скарлет отново замина за кратко в САЩ, за да може бебето ѝ да се появи на бял свят в нейния роден град Ню Йорк. По последна информация сега холивудската звезда си търси дом в Лос Анджелис, планувайки да раздели своето време между „Градът на ангелите“ и „Голямата ябълка“.

29-годишната актриса била забелязана да оглежда имоти в Los Feliz – същият квартал, в който преди години живееше с бившия си съпруг Райън Рейнолдс. Говори се, че в края на миналата седмица Скарлет прекарала повече от час в оглеждане на къщи в испански стил.

Красивата звезда планува скоро не само да се завърне в САЩ, но и на работа. Оказва се, Йохансон има пълната подкрепа от своя любим Ромен Дориак, който е до нея във всяко едно нейно начинание. Източник сподели по темата: „Ромен ще бъде щастлив да се грижи за Роуз, докато тя (Скарлет) е на снимачната площадка“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари