IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс и Тейлър Суифт се събират отново?

19 ноември 2014 08 00

Двамата се разделиха преди почти две години

Хари и Тейлър; Снимка: Splash News

Хари и Тейлър; Снимка: Splash News

Говори се, че Хари Стайлс и Тейлър Суифт ще подновят връзката си. Макар че в последно време певецът правеше двусмислени коментари, с които намекваше, че може би е бисексуален, изглежда той има голямо желание отново да се събере със своята стара любов.

Хари не спирал да пише съобщения на 24-годишната Тейлър в опит двамата да подновят своята връзка, след като отношенията им приключиха преди почти две години.

Източник сподели пред New Weekly, че 20-годишният певец пишел съобщения на бившата си приятелка и дори ѝ изпратил 1989 рози, за да я поздрави за излизането на нейния албум, озаглавен „1989“.

Хари Стайлс и Тейлър Суифт излизаха от октомври 2012 до януари 2013 година, като раздялата им най-вероятно не е била приятелска, имайки предвид, че малко по-късно същата година певицата се подиграваше на бившия си приятел.

Тогава на наградите Грами американската звезда започна да говори с английски акцент, преструвайки се, че разговаря по телефона по средата на своето изпълнение. Тогава тя каза: „Съжалявам, заета съм да откривам наградите Грами и ние никога няма да се съберем“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари