IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким и Кание Уест правят опити за бебе

19 ноември 2014 11 00

Риалити звездата обяви, че е направила първото си селфи през 1984 година

Ким Кардашян; Снимка: Paper

Ким Кардашян; Снимка: Paper

Ким Кардашян разкри, че тя и съпругът ѝ наистина искат да имат второ дете и че двамата дори вече правят опити за бебе. В момента риалити звездата е в Австралия, за да промотира своя парфюм Fleur Fatale и бе специален гост в шоуто на Ричард Уилкинс. „Много бих искала, много. Опитваме се“, сподели развълнувано Ким по време на интервюто по повод плановете си да стане отново майка.

Съпругата на Кание Уест призна още, че дъщеря ѝ Норт е много музикална, също както своя баща рапър. „Няколко пъти през седмицата тя ходи на музикални класове. Всеки път, когато чуе някоя песен тя започва да танцува и да се опитва да пее“, споделя Ким.

Ясно е, че любовта на Норт към музиката тя наследява от баща си, но дали наследницата на семейство Уест ще бъде толкова запалена и по селфитата, както своята популярна майка? Ким Кардашян призна, че всъщност тя е направила първото си селфи, още докато е била на четири години (през 1984 година).

Въпреки че риалити звездата демонстрира увереност в своята визия, тя невинаги е харесвала начина, по който изглежда. Ким споделя, че най-неувереният ѝ период е бил по време на бременността ѝ. Сега обаче съпругата на Кание Уест се чувства по-секси от всякога и именно по тази причина е решила да заснеме голата си фотосесия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари