IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу и Крис Мартин ще прекарат годишнината си заедно

20 ноември 2014 07 45

Двамата го правят заради децата си

Крис и Гуинет; Снимка: Getty Images

Крис и Гуинет; Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу и Крис Мартин ще прекарат годишнината от сватбата си заедно. Все още не е ясно точно в какви отношения е певецът с доскорошната му приятелка Дженифър Лорънс, но по всичко личи, че за него семейството все още е номер едно.

Крис и Гуинет се разделиха през март след 10 години брак, но това няма да им попречи на 5-ти декември да бъдат заедно със своите деца. Бившите съпрузи ще прекарват и други празници по този начин, тъй като искат да направят нещата колкото се може по-нормални за своите наследници.

Източник сподели: „Крис каза, че Гуинет иска да направи нещата както обикновено – до каквато степен е възможно, заради децата. Те винаги са правили нещо, за да отбележат своята годишнина. Те също така възнамеряват да прекарат най-малко Деня на благодарността и Коледа заедно“.

Преди време стана ясно, че Дженифър Лорънс не харесва отношенията между любимия си и неговата бивша съпруга. Тогава източник сподели, че актрисата знае, че Крис трябва да прекарва време с децата си, но и иска от него да покаже, че той е превъзмогнал брака си и може да продължи напред.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари