IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт и Хари Стайлс всъщност са само приятели

20 ноември 2014 14 30

Романтиката между двамата не се възражда

Хари и Тейлър; Снимка: Splash News

Хари и Тейлър; Снимка: Splash News

Вчера се появиха слухове, че Тейлър Суифт и Хари Стайлс могат да подновят връзката си. Оказва се, не става дума за втори романс, а просто за приятелство. Музикантите се разделиха в началото на миналата година и то по неособено добър начин. Според източници на Us Weekly обаче Тейлър и Хари са се помирили и дори са станали приятели.

„Те са приятели“, признава приближен до бившата двойка. Раздялата между двамата бе предизвестена още в края на 2012 година, когато Тейлър си тръгна по-рано от почивката, на която бе заминала със своя любим. И макар певицата и Хари да не са заедно от много време, тя намери вдъхновение в провалените им отношения, за да създаде някои от хитовете си в своя нов албум „1989“.

Изглежда Хари Стайлс няма нищо против да бъде обект в песните на бившата си приятелка. Наскоро той сподели: „Ние пишем от личния си опит. Мисля, че всеки го прави. Така че би било лицемерно да забраняваме на някого да пише за нас“. И не само, че певецът не се обидил от новите песни на Тейлър Суифт, но и се свързал отново с нея.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари