IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм изневери на начина си на живот

20 ноември 2014 16 15

Дизайнерката пътува с влак до Манчестър по работа

Виктория Бекъм; Снимка: Instagram

Виктория Бекъм; Снимка: Instagram

Наскоро Виктория Бекъм бе обявена за най-успешния предприемач във Великобритания, като богатството ѝ се оценява на 210 милиона паунда. Имайки предвид този факт, както и че Дейвид Бекъм е нейният съпруг, едва ли някой си е представял нещо друго, освен че дизайнерката живее в истински лукс.

Без съмнение Виктория е свикнала да се вози в скъпи и луксозни автомобили, но това не ѝ попречи да се качи на влак. Вчера тя реши да използва този транспорт до Манчестър, докъдето пътува по работа. 40-годишната Виктория се сля с тълпата, облечена от горе до долу в черно – като някои от дрехите и аксесоарите бяха от собствената ѝ колекция.

Дизайнерката пътува до Манчестър, за да стартира своята модна линия, която ще се продава в известен магазин. Много фенове очакваха да зърнат съпругата на Дейвид Бекъм при откриването на колекцията ѝ в града. Тя пък от своя страна не пропусна да отбележи пътуването си с влака, както и откриването на луксозния бутик в социалната мрежа.

Виктория се снима с феновете си в Манчестър; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
nito ia poznavam nito imam neinia na4in na jiveene
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар