IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бракът на Бионсе пак в криза?

21 ноември 2014 06 27

Пусна нова песен за изневяра

Бионсе и Джей Зи; Снимка: Instagram

Бионсе и Джей Зи; Снимка: Instagram

Бионсе и Джей Зи изглеждаха много щастливи по време на сватбата на сестрата на дивата Соланж миналия уикенд. Но дали това не е само добра актьорска игра? Певицата отново даде повод за спекулации относно семейния си живот като изнесе на пазара песен за изневярата, пише RadarOnline.

Парчето се казва „Ring Off“ и официално излиза другия месец в избрана компилация.

„Усмихваш се през сълзи. В огледалото се гледаш и се молиш: Иска ми се да ми беше казал, че съм красива. Иска ми се да не страдах. Не знам как стигнах дотук, преди бях жената, която държеше сърцето му. Докато ти не реши, че е достатъчно и свали халката си. Толкова съм уморена от опитване, от борба и сълзи“, се пее в новия потенциален хит на Би и феновете ѝ вече подозират, че тя е главната лирическа героиня.

Джей Зи и Бионсе си направиха татуировки вместо халки, когато се ожениха. Това лято обаче певицата премахна с лазер своята, малко след което се заговори, че бракът ѝ е пълно фиаско.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари