IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато иска да се омъжи

24 ноември 2014 11 30

Певицата очаква пръстен до края на тази година

Деми и Уилмър; Снимка: Instagram

Деми и Уилмър; Снимка: Instagram

За любовни отношения между Деми Ловато и приятеля ѝ Уилмър Валдерама се заговаря още през 2010 година. Четири години по-късно музикалната звезда вече иска връзката ѝ с актьора да стане по-сериозна и двамата да се оженят. Говори се, че певицата се надява да получи пръстен до края на тази година.

Приятел на Деми сподели през RadarOnline: „Те станаха много сериозни. Наскоро ги видях и тя изглеждаше толкова щастлива и влюбена. Всъщност тя се надява, че той ще ѝ предложи брак тази година. Тя казва, че Уилмър е нейната сродна душа и че не се вижда с никой друг“.

Наскоро певицата бе забелязана да пазарува в магазин за мебели в Шърман Оукс, Калифорния, като музикалната звезда е търсила нещо за общия ѝ дом с Валдерама. Според източник Деми Ловато искала спалнята им да бъде романтична, тъмна и страстна. Освен това музикантката купила и много свещи, защото нейният любим ги обожавал.

За пръв път Деми и Уилмър започват да излизат през 2010 година, но се разделят малко по-късно същата година. През 2011 година двамата отново се събират, но певицата доскоро не желаеше да разкрива подробности за личния си живот.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари