IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ice Cream представиха новата си песен „Много добре“

24 ноември 2014 13 56

Групата се разделя с Виктор

Снимка: Дориян Тодоров, Disco.bg

Снимка: Дориян Тодоров, Disco.bg

Вчера вечерта Ice Cream направиха официална промоция на новото си парче и видеото към него в столичното заведение Bedroom Premium Club. Песента носи името „Много добре“ и е последният сингъл от третия пореден албум, който групата подготвя да излезе в началото на следващата година. Албумът ще включва всички парчета след „Те карам да вибрираш“, както и още пет-шест нови песни.

По време на премиерата на парчето Ice Cream обявиха, че групата остава с един член по-малко. Виктор вече няма да бъде част от екипа им, заради лични ангажименти. За успокоение на феновете на групата – хип-хоп изпълнителите категорично отрекоха да имат проблеми помежду си. Музикантите дадоха старт и на обновения си сайт – www.icecream.bg, който е с напълно нова визия, а информацията в него се актуализира непрекъснато и феновете могат да следят участията им.

Музиката на парчето „Много добре“ е на Даниел Димитров, а текстът е дело на Монти Миланов, който е и режисьор на клипа. Участие в проекта има и Димитър Ганчев – Майт. Във видеото специално участие вземат актьорът Жоро Кадурин, певицата Веси Попова и мистър България – Мартин Мартинов. „Песента е в типичното за нашия стил звучене, като този път сме включили и кратък елемент от популярната песен на Тодор Колев – „Черно море“, казва беквокалиската Елена Брусарска.

Видеото е заснето изцяло в столичния клуб Bedroom Premium Club и е със специалното участие на балет Фейм. Сред уважилите събитието бяха много колеги на изпълнителите – Мария Илиева, Цецо Елвиса, придружаван от своята съпруга, изпълнителят Стоян Петров, Веси Попова, Дидо от Deep Zone Project, както и близначките Яница и Глория от „Х Фактор“.

Снимка: Дориян Тодоров, Disco.bg

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари