IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес пуска своя линия бижута

25 ноември 2014 12 11

Цените варират от 45 до 145 долара

Дженифър Лопес; Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес; Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес е от жените, които може би нямат късмет в любовта, но определено знаят как да развиват талантите си и да използват своята известност.

След като наскоро Джей Ло се превърна в писателка и публикува първата си книга, ето че сега певицата и актриса ще се изявява и в модата.

Дженифър ще стартира своя линия бижута. За целта тя си е партнирала с дизайнерите от Endless Jewelry, създавайки уникална по рода си колекция от бижута, която включва гривни за всяка дама.

Бижутата, създадени от Джей Ло ще се продават на цена от 45 до 145 долара. Продуктите включват гривни, изработени от естествена телешка кожа в червено, златно и черно.

Ето и какво споделя самата Дженифър Лопес за своя нов моден проект: „Моята ексклузивна колекция с Endless Jewelry обхваща идеята жената да бъде забавна и елегантна в същото време. Тя дава възможността на всяка дама да изрази своята индивидуалност чрез бижута“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари