IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес проговори за ролята си на майка

26 ноември 2014 09 50

Тя разкри, че майчинството ѝ е донесло „диви нощи“

Ева Мендес; Снимка: Violetgrey

Ева Мендес; Снимка: Violetgrey

Ева Мендес и Райън Гослинг са от известните двойки, които не обичат да бъдат в светлините на прожекторите. Двамата предпочитат да водят по-спокоен живот, избягват светските събития и ревностно пазят личното си пространство. Това доказа и фактът, че дълго време актрисата успя да прикрие своята бременност.

Холивудските звезди станаха родители в началото на септември и ето, че сега Ева Мендес реши да проговори за най-важната роля в живота си, а именно да бъде майка. Актрисата разкри, че откакто е родила дъщеря си Есмералда Амада, тя е изживяла някои от „най-дивите нощи“ в живота си.

40-годишната актриса, която е заедно с бащата на детето си, 34-годишния Райън Гослинг от 2011 година насам, признава, че майчинството я кара да се чувства „изтощена“. Засега обаче Ева не иска да прибягва до услугите на бавачка и сама отглежда своята дъщеря. Въпреки това в интервю за онлайн списанието Violet Grey звездата сподели, че не отхвърля идеята да има бавачка в бъдеще.

Ева Мендес; Снимка: Violetgrey

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари