IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Лавин: Крис Хемсуърт заслужава титлата „най-секси мъж“

26 ноември 2014 16 15

Певецът бе „коронясан“ от списание People през 2013 година

Адам Лавин; Снимка: Getty Images

Адам Лавин; Снимка: Getty Images

Миналата седмица стана ясно, че най-секси мъж на 2014-та година е Крис Хемсуърт. Актьорът наследи титлата от Адам Лавин, който бе обявен за най-секси сред мъжете от списание People, но за 2013-та година.

Изглежда певецът не таи лоши чувства към своя заместник и дори го нарече „хубав пич“, който наистина заслужава титлата си. Адам сподели: „Слушайте, той е супер, супер добре изглеждащ мъж. Той е хубав пич. Той е Тор, за Бога! Искам да кажа, че той го заслужава!“.

За жалост на дамите – най-секси мъжът на 2013-та и най-секси мъжът на 2014-та година са обвързани. Адам Лавин се ожени в средата на месец юли за модела Бехати Принсло. Двамата си казаха „да“ в мексиканския курортен град Кабо Сан Лукас.

Крис Хемсуърт пък сключи брак с актрисата Елза Патаки през 2010 година. Двамата имат двегодишна дъщеря Индия Роуз и близнаци, с които се сдобиха през март тази година.

Крис Хемсуърт; Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Siqana ( преди 9 години )
Мммм, Адам Лавин си остава най-секси мъжа според, страшно е готин :))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар