IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест се отказва от музиката?

27 ноември 2014 16 30

Рапърът иска да се фокусира върху модната си кариера

Кание Уест; Снимка: Getty Images

Кание Уест; Снимка: Getty Images

Говори се, че Кание Уест ще се откаже от музикалния бизнес. Той иска да се отдалечи от звукозаписното студио, за да насочи вниманието си изцяло върху своята модна кариера. Съпругът на Ким Кардашян има голямо желание да създаде своя модна линия и ще впрегне всичките си сили в тази посока.

Източник сподели: „След предстоящата му колаборация със сър Пол Маккартни, той ще се оттегли от музиката и ще се съсредоточи върху дрехите“. Ако 37-годишния Кание наистина остави музикалните си ангажименти настрана, той най-накрая ще успее да изпълни ангажиментите си към Adidas.

Приближен до Уест издаде пред вестник New York Post: „Той има 15 милиона подписан бонус от Adidas, но неговата линия се отлага вече четири пъти, защото той няма достатъчно време да работи по нея“.

Преди това Кание имаше договор с Nike, но впоследствие реши да работи с техните конкуренти, тъй като те му предложили повече пари. По-рано рапърът обясни своето решение така: „Старото ми Аз – без дъщеря, може би щеше да се съгласи на сделката с Nike, защото аз просто обичам толкова много тази марка бла, бла, бла, но новото ми Аз – с дъщеря, се съгласява на сделката с Adidas, защото аз трябва да се грижа за своето семейство...“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари