IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люис Хамилтън и Никол Шерцингер още не искат бебе

28 ноември 2014 11 35

Пилотът от Формула 1 смята, че е „твърде млад“ за семейство

Люис и Никол; Снимка: Facebook

Люис и Никол; Снимка: Facebook

Изглежда скоро няма да видим Люис Хамилтън и Никол Шерцингер в ролята на родители. Шампионът на Формула 1 все още не е готов да се установи и да създаде семейство със своята любима. Причината е, че в момента и двамата са твърде заети, както и че според Люис той и 36-годишната му приятелка все още са „твърде млади“ за семейство.

Говорейки за бъдещите му отношения с Никол, пилотът заяви: „Тя е невероятна с децата, мисля че и двамата се справяме добре с тях.. Но ние нямаме време за това в момента. Има много неща, които и двамата искаме да направим, но най-важното е, че ние се подкрепяме. Всичко с времето си. Ние все още сме млади“.

Люис и Никол започват да се срещат през 2007 година, като през 2010 година се разделят, за да се съсредоточат върху своите кариери. Двамата се събират отново през 2011 година, като няколко пъти след това отново се карат. От 2013 година насам обаче двамата са все така заедно и щастливи.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари