IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Крис Пайн му помага да влезе в образ

29 ноември 2014 08 01

Когато има лош ден, актьорът също се обръща към родителите си

Крис Пайн; Снимка: Getty Images

Крис Пайн; Снимка: Getty Images

Чаровният Крис Пайн може да е на 34-години, но при нужда той все още се обръща към своята майка. Оказва се, Гуин Гилфорд, която в миналото се е изявявала като актриса, помага на своя син по-лесно да влезе в образ.

Звездата от „Ужасни шефове 2“ споделя, че често се обръща към майка си, с която заедно анализират потенциалните му роли и „навлизат“ в ума на героите. Ето и какво заяви самият Крис пред вестник Metro: „Тя е фантастичен ресурс. Ако искате да говорите с нея за актьорство, можете да го направите, ако искате да говорите с нея на интелектуални теми, също може да го направите“.

Актьорът, чийто баща Робърт Пайн също е звезда от киноиндустрията, призна, че той невинаги е планирал да следва стъпките на своите родители. Когато бил на шест години, Крис си мечтаел да бъде шофьор на боклукчийски камион, но в крайна сметка се превърнал в актьор.

Звездата признава още, че търси подкрепата на родителите си и когато е имал тежък ден в работата, тъй като и двамата чудесно разбират колко голям е натискът да бъдеш под светлините на прожекторите.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари