IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън получава смъртни заплахи

2 декември 2014 15 01

Това не е първият път, когато тя е заплашвана

Парис Хилтън; Снимка: Getty Images

Парис Хилтън; Снимка: Getty Images

Парис Хилтън получава смъртни заплахи от човек, който смята, че тя е еврейка. Хотелската наследница, която е католичка, както и нейният баща Рик Хилтън са тормозени от непознат в социалните мрежи Instagram и Facebook. В техните профили той публикува обиди и антисемитски послания към двамата.

Според сайта TMZ един от постовете на непознатия човек гласи: „Аз знам, че сте еврейско семейство. Убивай евреите за забавление“. Към бащата на Парис Хилтън пък той написал: „Един месец и тя е мъртва, тя никога няма да се прибере у дома“.

Оказва се, непознатият заплашил 33-годишната наследничка и със сексуално нападение. Полицейското управление в Лос Анджелис вече е получило заповед да разследва случая и да се опита да намери човека, който пише всички тези неща.

Всъщност това не е първият път, в който Парис Хилтън получава смъртни заплахи. През май 2007 година хотелската наследница трябваше да излежи 45 дни в затвора. Малко преди присъдата ѝ да влезе в сила, много затворнички отправиха сериозни заплахи към нея. „Аз съм много уплашена в момента“, сподели тогава Парис.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари