IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Бийбър изхвърлил кучето му през балкона

3 декември 2014 06 30

Булдогът е жив и си търси собственик близо година

Джъстин Бийбър; Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър; Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър изглежда не е толкова загрижен за животните, какъвто се опитва да се изкара. Миналата Коледа канадецът осинови булдог, но кучето не живее с него от февруари, след като бе хвърлено през балкона от собствения му баща.

Таткото се ядосал, след като четириногият любимец ухапал по-малкия му син Джаксън, пише TMZ. Кучето е оцеляло и в момента е при треньора на домашни любимци Тревър Дверничък. Именно той го обучавал на команди, след като Джъстин го осиновил.

„Джеръми Бийбър ми връчи кучето и ми каза да не го връщам, докато не бъде напълно обучено. Никой от семейството не е дошъл и веднъж да го види, нито се интересуват от булдога. Това е като да заведеш детето си на училище и да не си го прибереш после“, възмути се Тревър.

Бащата на Бийбър има друга версия за нещата. Той обвини треньора, че му откраднал кучето и твърди, че не го е изоставил.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Каква новина само! Направо нямаше да мога да спя от притеснение, че не знам какво е станало с кучето на тоя откачалник! А според мен е изгонил кучето след като е разбрал, че е по-умно от него.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар