IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Шрайвър е щастлива за връзката на сина си с Майли

3 декември 2014 09 10

А уж майката на Патрик Шварценегер била против отношенията му с попзвездата

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Мария Шрайвър е доволна, че синът ѝ Патрик Шварценегер е намерил любовта в лицето на попзвездата Майли Сайръс.

Певицата и големият син на Арнолд започнаха да излизат заедно преди два месеца, но иначе се познават от няколко години. След като стана ясно, че отношенията на двамата са станали романтични, веднага жълтите медии написаха, че Мария е в ужас, че 21-годишният й син има връзка със скандалната 22-годишна Майли.

Ексгоспожа Шварценегер се опасявала Сайръс да не опетни имиджа на фамилията ѝ (тя е от клана Кенеди). „Няма такава семейна драма. Мария е щастлива с избора на Патрик. Щом той е щастлив, тя е доволна “, твърди източник, близък до семейството.

Освен Патрик, 59-годишната Шрайвър има още три деца от брака си с Арнолд – две дъщери Катрин и Кристина и 17-годишния Кристофър.

Източникът твърди, че Майли и Патрик са наистина много влюбени един в друг. „Патрик изглежда изключително щастлив. Двамата с Майли прекарват много време заедно и майка му е ОК с това.“

Бившата г-жа Шварценегер; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари