IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира иска да опази сина си от папараците

3 декември 2014 10 20

В края на юли стана ясно, че певицата отново е бременна

Певицата със сина си Милан; Снимка; Getty Images

Певицата със сина си Милан; Снимка; Getty Images

Попзвездата Шакира призова папараците да спрат да снимат малкия ѝ син, за да може той да се наслади на едно „нормално“ детство. Колумбийската певица винаги е била отворена за личния си живот и не се притеснява да споделя щастливите си моменти със своите почитатели, но иска да предпази своя син от прекалената известност.

Тя и любимият ѝ Жерар Пике се сдобиха с първото си дете в началото на 2013 година. Гордите родители вече няколко пъти показаха малкия Милан, включително на финала на Световната купа в Рио де Жанейро, Бразилия през юли.

Въпреки това Шакира признава, че тя се опитва да опази сина си от папараците, за да може той да расте далеч от светлините на прожекторите като всяко нормално дете.

Ето и какво сподели певицата пред испанския вестник ABC: „Хареса ми да мога да споделям с феновете си и с хората, които винаги са ни подкрепяли... но сега Милан вече е голям и не е бебе, така че аз бих предпочела пресата да не се фокусира толкова много върху него. Бих искала той да се наслади на нормално детство, доколкото това е възможно“.

Шакира разкри още, че синът ѝ няма представа, че родителите му са толкова известни личности и тя се надява това да продължи колкото е възможно по-дълго. Певицата и футболистът са заедно от 2010 година и очакват второто си дете в началото на 2015 година.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари