IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага призна, че е била изнасилена

3 декември 2014 16 19

Говорителят на певицата отрече да е виновен музикалният продуцент Доктор Люк

Лейди Гага; Снимка: Getty Images

Лейди Гага; Снимка: Getty Images

Лейди Гага направи шокиращо признание, че е била изнасилена като тийнейджърка. 28-годишната певица разкри, че е преминала през „някои ужасяващи неща“, когато е била на 19 години и е прибягнала до психическа и физическа терапия, за да се справи със случилото се.

В шоуто на Хауърд Стърн Лейди Гага сподели, че е била изнасилена от музикален продуцент, който е 20 години по-възрастен от нея. Ето и какво още разкри по темата звездата: „Минах през някои ужасяващи неща, на които сега мога да се смея, защото се подложих на много психическа, физическа и емоционална терапия през годините, за да се излекувам“.

Лейди Гага признава още, че след злополучния инцидент тя е видяла насилника си отново: „Видях го веднъж в магазина и бях парализирана от страх“. Дълго време певицата не казва на никого за изнасилването, докато в един момент не решава да потърси помощ.

Появиха се спекулации, че виновникът може да е музикалният продуцент Доктор Люк. Преди няколко месеца той бе обвинен в изнасилване, сексуален и емоционален тормоз от певицата Кеша. Въпреки това представител на Лейди Гага сподели пред TMZ, че твърденията „абсолютно не са верни“ и отказа да назове самоличността на нападателя.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари