IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери не се появила за уговорен запис

4 декември 2014 14 45

Макар че хотелът ѝ бил в непосредствена близост до мястото

Марая Кери; Снимка: Getty Images

Марая Кери; Снимка: Getty Images

Може би семейните проблеми на Марая Кери ѝ се отразяват наистина зле и тя не е способна да се държи като професионалист. След като преди време певицата шокира феновете си с неподходящи тоалети по време на свои концерти, ето че музикалната звезда може да се „похвали“ с поредния гаф.

Тя трябвало да се появи за запис на коледни песни, които били част от представянето ѝ по време на запалването на светлините на коледното дърво в Rockefeller Center. В крайна сметка 44-годишната Марая се появила на емблематичното място в Ню Йорк снощи (03.12.), но пропуснала уговорката преди това.

Телевизионните шефове, отговорни за продукцията, разкриха, че певицата не дошла на уговорената среща преди живото изпълнение, на която трябвало да запише своите коледни песни.

Източник сподели: „Дивата трябваше предварително да запише изпълнението си, както всеки път досега. През годините продуцентите са си научили урока с нея, че трябва да има предварителен запис. Тя винаги закъснява, но вторник вечер изобщо не се появи“.

Говори се, че целият екип чакал Марая Кери в продължение на три часа под дъжда, но тя така и не благоволила да се появи. Парадоксалното е, че хотелът, в който била отседнала звездата, се намирал само на 10 минути от уговореното място.

Освен екипът, на ниските температури в продължение на няколко часа чакали и почитатели на певицата. По-късно тя се извини на феновете си в Twitter, като написа, че ситуацията е била „извън нейния контрол“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари