IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс – влюбена и щастлива на рождения си ден

4 декември 2014 16 05

Нейният приятел я зарадвал със специална торта

Бритни Спиърс; Снимка: Instagram

Бритни Спиърс; Снимка: Instagram

Бритни Спиърс има нов мъж в живота си само от около два месеца, но с него тя буквално лети на крилете на любовта и щастието. Преди два дни певицата отпразнува своя 33-ти рожден ден (02.12.), а празничната торта била специален подарък от нейния любим Чарли Еберсол.

Огромното сладко лакомство било по дизайн на приятеля на Бритни, който само предоставил модела на сладкарница в Лос Анджелис, която приготвила изненадата. Източник сподели: „Чарли е дългогодишен клиент на Duff's Cakemix и той искаше да изработят това за нея специално от него“. Оказва се, новият любим на певицата измислил всеки детайл от празничната торта.

Бритни, разбира се, останала трогната и очарована от сладката изненада и не пропусна да сподели своето щастие с феновете си в социалната мрежа. Тя публикува своя снимка, на която се вижда тортата със специален дизайн. Към снимката музикалната звезда написа, че не би могла и да се надява на по-хубав рожден ден.

Бритни Спиърс и Чарли Еберсол имат връзка от октомври – само два месеца, след като певицата заряза своя дългогодишен приятел Дейвид Лукадо.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари