IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аврил Лавин страда от мистериозно заболяване

10 декември 2014 15 01

Певицата помоли феновете си да се молят за нея

Аврил Лавин; Снимка: Getty Images

Аврил Лавин; Снимка: Getty Images

Аврил Лавин страда от „мистериозно“ заболяване, което не иска да разкрие на своите почитатели. Това е и причината певицата да не издава нова музика вече една година. Преди време се появиха слухове, че тя и съпругът ѝ Чад Крюгер се развеждат, тъй като музикантът няколко пъти бе забелязван без своята половинка.

Изглежда причина за отсъствието на Аврил от общественото пространство са не нейните брачни проблеми, а здравословните ѝ такива. Канадската певица намекна, че има сериозни проблеми със здравето, след като публикува в Twitter съобщение, в което помоли своите фенове да се молят за нея.

Аврил Лавин обаче така и не назова болестта, нито пък даде по-изчерпателно становище по въпроса. „Чувствам се зле, защото не съм в състояние да кажа нещо на феновете, за да им обясня защо отсъствам. Не се чувствам добре. Имам някои здравословни проблеми. Така че, моля ви, молете се за мен“, написа певицата в социалната мрежа.

Представител на музикалната звезда потвърди пред Billboard, че 30-годишната певица наистина има проблеми със здравето, като отрече предположенията, че тя може би е бременна.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари