IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фрида Пинто и Дев Пател се разделиха

11 декември 2014 12 01

Двамата приключиха шестгодишната си връзка

Дев и Фрида; Снимка: Getty Images

Дев и Фрида; Снимка: Getty Images

Двете звезди от касовия филм „Беднякът милионер“ Фрида Пинто и Дев Пател се разделиха. Актьорите се срещнаха през 2008 година на снимачната площадка и имаха връзка в продължение на шест години. Източник обаче издаде пред Us Weekly: „Дев и Фрида скъсаха. Те не са заедно от известно време“.

Слуховете за раздяла започнаха да циркулират в пространството, след като Фрида отпразнува своя 30-ти рожден ден през октомври без своя любим. Говори се, че актрисата вече е превъзмогнала 24-годишния Дев и вече е готова отново да излиза по срещи.

„Фрида е необвързана и щастлива. Приятелите ѝ я подкрепят“, споделя друг източник пред изданието. Дев Пател се влюбва в колежката си по време на снимките на наградения с „Оскар“ „Беднякът милионер“ и дори тогава сподели, че тя е неговата „сродна душа“, още преди двамата да се съберат.

Няколко месеца след заснемането на филма, през месец януари 2009 година, Фрида разваля годежа си с публициста Роан Антао и започва да излиза с колегата си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари