IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зое Салдана роди близнаци

12 декември 2014 07 55

Все още няма подробности за пола и имената на децата

Зое и Марко; Снимка: Getty Images

Зое и Марко; Снимка: Getty Images

Зое Салдана и съпругът ѝ Марко Перего вече са родители на близнаци. Говори се, че актрисата е родила в болница в Лос Анджелис по-рано тази седмица, но имената и полът на бебетата все още остават загадка. В късния етап от бременността на Зое се появиха слухове, че звездата ще става майка на две момчета – много скоро ще разберем дали това е истина или не.

„Зое и Марко са много щастливи. Тя бе готова да роди от известно време и сега двамата са във възторг да се срещнат с близнаците. Това е една сбъдната мечта за двамата, те са много радостни. И двамата очакваха с нетърпение този ден всичките девет месеца. Те искат едно голямо семейство, така че това е само началото“, издава източник пред Mirror.

Зое и Марко сключиха брак тайно през месец септември 2013 година във Великобритания. Малко преди раждането 36-годишната актриса и нейният любим се бяха заели със задачата да намерят най-подходящия нов дом за тяхното голямо семейство.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари