IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе победи конкуренцията с парфюма си

12 декември 2014 16 17

Нейният аромат е най-продаваният сред всички звездни парфюми

Снимка: Beyonce

Снимка: Beyonce

Доктор Дре може и да изпревари Бионсе по печалби за 2014 година, но певицата може да се похвали с факта, че най-много хора са предпочели да миришат на нея. Парфюмът на музикалната звезда „Rise“ е най-продаваният аромат за тази година, като се очаква до края на този месец от него да бъдат закупени над 750 000 бройки във Великобритания. Това прави около 1,5 милиона паунда печалба за гласовитата дива.

Новият парфюм на One Direction „That Moment“ се нарежда на второ място в списъка, като очакваната прогноза е феновете на групата да купят общо около 450 000 аромата до края на годината. Другият техен парфюм, „You & I“ се нарежда на пето място в класацията с около 240 000 продадени артикула. Двата аромата носят на момчетата общо 1,34 милиона паунда.

Парфюмите на Черил Фернандес-Версини, Ники Минаж и Кейти Пери също се нареждат в топ шест на най-продаваните звездни аромати. Риана, Виктория Бекъм, Тейлър Суифт и Лейди Гага пък допълват челната десетка. Според експерти, ароматите на популярните личности са изключително конкурентни на останалите марки парфюми, като „Rise“ на Бионсе се нарежда на девето място от всички категории.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Ивелина ( преди 9 години )
Няма споре, че парфюма и е класен. Редовно си го купувам - тънка цена и дълготраен аромат. Ако доктор дре направи едно парфюмче може и да я надмине :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
### ( преди 9 години )