IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман чака близнаци?

16 декември 2014 06 30

Пак прибягнала до услугите на сурогатна майка

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Никол Кидман скоро ще стане отново майка, обяви сп. Women’s Day. Според медията звездата чака близнаци от сурогатна майка и това е била причината да бърза да се прибере в Нашвил, след погребението на баща си.

Близък до актрисата нарече твърдението абсурдно и го обяви за пълна измислица. Феновете на Никол обаче подозират, че може и да не е лъжа, тъй като тя и преди е прибягвала до услугите на друга жена за увеличаване на семейството си.

Никол и съпругът ѝ Кийт Ърбан имат две дъщери – Съндей (6) и Фейт (4), като втората се появи на бял свят именно чрез сурогатна майка. Кидман има още две големи деца. По време на брака си с Том Круз тя осинови момиченце – Изабела и момче – Конър.

Само преди няколко дни пред сп. Elle звездата призна, че много би искала да има още деца. Тя разкри, че всеки месец се моли да забременее отново и вярва, че въпреки своите 47 години това е възможно, тъй като баба ѝ е родила дори на 49.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари