IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нийл Патрик Харис не знае дали той е баща на децата си

16 декември 2014 15 05

Актьорът и съпругът му Дейвид Буртка имат близнаци

Нийл Патрик Харис и дъщеря му; Снимка: Instagram

Нийл Патрик Харис и дъщеря му; Снимка: Instagram

Нийл Патрик Харис не знае дали той е биологичният баща на децата си, но и няма интерес да разбере дали това е така или не. Звездата от сериала „Как се запознах с майка ви“ все пак признава, че има своите „подозрения“ по темата.

Нийл и съпругът му Дейвид Буртка станаха бащи на близнаците Гидеон и Харпър с помощта на сурогатна майка през октомври 2010 година. И двамата обаче не се интересуват кой от тях всъщност е биологичният родител.

„Не се интересувам от това да разбера истината. Ние сме техни родители и аз много ги обичам“, споделя звездата. Все пак актьорът споделя, че има „подозрения“ на кое от двете деца именно той е биологичният баща, но те се базират единствено върху поведението на близнаците.

41-годишният Нийл Патрик Харис разкри, че е гей през 2006 година и че първоначално родителите му много се притеснявали за него. Сега обаче те се отнасят със съпруга му Дейвид, както биха се държали с всяка друга половинка на сина си.

Дейвид Буртка и близнаците; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари