IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина и Брад наели „кибер охранители“ за децата си

17 декември 2014 15 01

Актьорите искат да предпазят наследниците си от опасностите на интернет

Анджи и Брад; Снимка: Getty Images

Анджи и Брад; Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли и Брад Пит сключиха брак едва преди няколко месеца, макар че са заедно от 2005 година и имат шест деца.

Двамата са звездна двойка за пример, която чудесно съчетава работата си с грижите за своето семейство. Двамата винаги действат в екип и се стараят да оглеждат децата си по възможно най-добрия начин.

Доказателство за това е новата приумица на актьорите, които наели „кибер охранители“ за шестте си деца. Екипът по сигурността има задача да следи активността на малчуганите в интернет пространството.

Като родители на деца от 6 до 13 години, Анджелина и Брад искат да вземат всички предпазни мерки, за да предпазят наследниците си, които растат в дигитален свят.

Актрисата сподели пред списание People, че двамата със съпруга ѝ са наясно как да пазят децата си, но не и що се отнася до интернет.

Джоли определя себе си като представител на „старата школа“ и издава още пред изданието: „Това е страшен нов свят. Това е извън нещата, които ние (с Брад Пит) знаем. Ние дори не знаем за какво да следим“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари